Κυριακή 22 Ιουλίου 2007

Η ΙΣΤΟΡΙΑ, part 5 "Present Day"

Οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη στους μυριάδες οπαδούς μας, για την καθυστέρηση ενημέρωσης της ιστοσελίδος μας. Όλο αυτό το διάστημα, λάβαμε χιλιάδες e-mail από fans που διαμαρτύρωνταν για τη μη ενημέρωση του site. Η καθυστέρηση, ήταν απόρροια ενός σοβαρού νομικού κολλήματος... Στο "ψητό" λοιπόν!

Μετά την παταγώδη επιτυχία του δίσκου VIGS!!!, οι O.V.P.K.S.A.M. FON.SOY. αποφάσισαν να αποτραβηχτούν λίγο από τη δημοσιότητα και το "ανθρωποφάγο" star system, ώστε να ηρεμίσουν, να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και, φυσικά, να σκεφτούν νέες μουσικές οδούς.
Μετά, λοιπόν από αυτό το διάλειμμα, η μπάντα συνέθεσε νέα τραγούδια. Το νέο αυτό υλικό, δεν έχει ακόμα ηχογραφηθεί, αλλά αυτό ευελπιστούμε να γίνει λίαν συντόμως... Ο νέος δίσκος θα ονομάζεται "OKSYDERKEIA" και θα περιέχει πάρα πολλά κομμάτια, που ο τίτλος του δίσκου προϊδεάζει για την ποιότητα τους... Τα νέα αυτά κομμάτια θα είναι κυρίως μακροσκελή, επικά, κοινωνικοπολιτικού περιεχομένου, αλλά και τραγούδια που αναφέρονται στην καθημερινότητα. Όπως τα "KOPROFILOI", "SKATOBOLIO", "PIGOBIFF", "IZIPILL", "ABDUL", "MIGHTY DAKS" και "GARNI", για να σταχυολογήσουμε μερικά.

Επίσης, σαν κερασάκι στην τούρτα, οι βιρτουόζοι O.V.P.K.S.A.M. FON.SOY., θα κυκλοφορήσουν ένα live album! Ο δίσκος αυτός, είναι ο πρώτος τους, ζωντανά ηχογραφημένος που θα κυκλοφορήσει επίσημα. Θα ονομάζεται "LIVE AT AMPELOFYTO" και θα είναι ολόκληρη συναυλία (διάρκειας περίπου 300 λεπτών) που έγινε στο Αμπελόφυτο, ως το πρώτο από τα εκατοντάδες show της γιγαντιαίας VIGS WORLD TOUR (βλέπε Η ΙΣΤΟΡΙΑ, part 4 "The 5th dimension") ! Πιθανώς, ο δίσκος να περιέχει και ορισμένα bonus κομμάτια, τα οποία θα είναι νέα τραγούδια, ζωντανά εκτελεσμένα!

Το "OKSYDERKEIA" και το "LIVE AT AMPELOFYTO" θα κυκλοφορήσουν την ίδια ημερομηνία, η οποία θα ανακοινωθεί στο site μας (σ.σ. το μόνο επίσημο) , ελπίζουμε σύντομα...

Ως τότε, stay tuned...

Φώτης "lemac" Κίρκος

5 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

OKSYDERKEIA AND LIVE AT AMPELOFITO(i was there)?? I'M IN HEAVEN!!!!!!!!!!!!
Thank you FONSOY! Eyxaristo gia ola!

PS. Two nice bands, is Kerrigan (http://argivekerrigan.blogspot.com) and Mistfull Fusion. Check them out!

22:31  
Anonymous Ανώνυμος said...

Μαγκες ειστε φοβεροι! Ανυπομονω για τα 2 αλμποθμ που θα βγαλετε! Εχω προαισθημα οτι θα ειναι εκπληκτικα θα προκαλεσουν παταγο!

και τι λεγαμε στο hellinikon και ampelofyto? ΟΕ, ΟΕ, ΟΕ, FONSOY, FONSOY!!!

ΜΑΓΕΙΑ...

22:33  
Anonymous Ανώνυμος said...

Me lene Kleomenh, kai eimai fanatikos opados ton ovpksam fonosoy!
Kai gia na sas kano na zhleps(ou)ete, mesa ston aygousto synanthsa tyxaia to billy huge kai ton pete the rat! phra kai aytografa!
Tous synanthsa sth boidokoilia messhnias, opou kolympousan intokninto!Kuklofosousan anephshma, gi ayto o rat afhse mallia kai o huge kykloforei synexeia me gyalia hliou!
Se epomeno mhnyma mou tha sas po poia meth episkeythkan kai me poious(kai poies)htan!

16:18  
Anonymous Ανώνυμος said...

Γεια σας παλικαρια. Με λενε Γιωργο και ποτε δεν τραγουδαω. Παρολαυτά τα παιδια παντα καταφερνουν και με πορωνουν. Είναι οι τελειότεροι τεχνικα και μουσικα καταρτισμενοι στο παγκοσμιο μουσικο στερέωμα. Επισης εχω ακούσει πως ειναι πολυ καλά παιδια και δε σνομπαρουν κανενα. Η συναυλια τους στο Ελληνικό ειναι μια απόδειξη (τα εσοδα πηγαν για φιλανθρωπικους σκοπους). Δυστυχως δεν μπορεσα να παρευρεθω εκει επειδη ημουν μακρια (Αμερικη). Παντως οσοι πηγαν μου είπαν πως ηταν η εκπληκτικότερη εμπειρια της ζωής τους. Ελπιζω να ειμαι σε ενα απο τα επομενα live τους και να κανω headbang μεχρι να πεσω στο πάτωμα. Stay Fonsoy!

00:13  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ovpksam fonsoy هو افضل عصابة على الاطلاق! نحن أحبك! ! !

الاباما جابر من البحري

15:42  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home