Σάββατο 24 Μαρτίου 2007

FONSOY RIPS UP HELLINIKON - live report

Φίλες και φίλοι των O.V.P.K.S.A.M. FON.SOY., κατ' αρχήν, οφείλουμε να σας ζητήσουμε συγνώμη που, λόγω τεχνικών προβλημάτων, αργήσαμε τόσο να ανανεώσουμε την ιστοσελίδα μας.

Ας μπούμε όμως στο ψητό!
Στις 11 Μαρτίου, στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης του Ελληνικού, οι O.V.P.K.S.A.M. FON.SOY. "έσπειραν"!
Τη συναυλία άνοιξε η Lawren Harris, κόρη του Steve Harris (μπασίστα των Iron Maiden), και groupie των FONSOY.
Έπειτα, τη σειρά να "ζεστάνουν" το κοινό πήραν οι Βρετανοί θρύλοι της metal σκηνής Iron Maiden. Μετα από ένα απολαυστικό show μιάμισης ώρας, αποχώρησαν καταχειροκροτούμενοι.
Και η στιγμή που όλοι περίμεναν έφτασε μετά από περίπου είκοσι λεπτά...
Οι Billy Huge και Pete the Rat εμφανίστηκαν στη σκηνή! Επικράτησε πανδαιμόνιο! Έπαιξαν πάρα πολλά "κλασικά" τραγούδια τους και μερικά από το αλμπουμ που τώρα γράφουν, συνολικά περίπου 4 ώρες.
Ένα εκπληκτικό σόου, όπου τα λόγια αδυνατούν να το περιγράψουν! Το κλειστό γήπεδο, παρολίγον να καταρρεύσει από τις ιαχές και το χοροπηδητό του κόσμου!
Στο τέλος, αφού ευχαρίστησαν το πολυπληθές κοινό τους, για την αθρώα προσέλευση τους, και ειρίσθω εν παρόδω, οι εισπράξεις θα πάνε για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αποχώρησαν, ενώ το πιστό κοινό τους, τούς αποθέωνε εκστασιασμένο! Ήταν η πρώτη συναυλία των OVPKSAM για το 2007, και οι fonsoyfans το καταευχαριστήθηκαν. Δεν έχουμε να πούμε τίποτε άλλο, παρά μόνο "fonsoy up your ass" και "stay tuned"...


Φώτης "lemac" Kίρκος

Ακολουθούν δηλώσεις μετά από τη συναυλία.

Billy Huge: "Τι να πω παιδιά; Η εικόνα μιλά από μόνη της! Δείτε το κοινό πως κάνει, ακόμα και τώρα, μία ώρα μετά τη λήξη της συναυλίας! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους!"

Pete the Rat: "Το είπαμε και το κάναμε! Είχαμε υποσχεθεί στους οπαδούς μας για ένα μεγαλειώδες show και βάλαμε τα δυνατά μας! Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό πάνω στη σκηνή και ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε όλοι. Μας συγκίνησαν πραγματικά οι αντιδράσεις του κόσμου."

Bruce Dickinson (frontman των Iron Maiden): "Όταν μιλάμε για τους OVPKSAM FONSOY, τα λόγια είναι περιττά. Οι τύποι είναι η καλύτερη μπάντα πάνω στον πλανήτη, ίσως και όλων των εποχών! Τους ευχαριστούμε που μας έκαναν την τιμή και μας κάλεσαν για support."

Steve Harris (μπασίστας των Iron Maiden): "Ήταν ένα όνειρο ζωής που πραγματοποιήθηκε! "Ανοίξαμε" για τους OVPKSAM! Ειμαι μέλος των "fonsoyfans" εδω και τρία χρόνια. Δε σας κρύβω πως όταν έπαιζαν, είχα κατέβει στο κοινό και έκανα crowd-surfing δακρυσμένος! FONSOY UP YOUR ASS!"

Lawren Harris (κόρη του μπασίστα των Iron Maiden, Steve Harris): "Οι FONSOY είναι θεοί και κούκλοι! Τίποτε άλλο, τέλλλος!!!!"

music world: "Η συναυλία ήταν από άλλο πλανήτη! Ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Οι OVPKSAM FONSOY είναι η καλύτερη μπάντα αυτη τη στιγμή-και το αποδεικνύουν σε κάθε live εμφάνισή τους."

7 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Ti na po...
i was there...

15:32  
Anonymous Ανώνυμος said...

Παιδια,ειστε θεοι!
Τα σπασατε στη συναυλια!
Μπραβο για τη φιλανθρωπικη σας δραστηριοτητα, μπραβο και που επιτρεψατε καμερες και mp3 στη συναυλια, μπραβο που ανεβασατε και κοσμο στη σκηνη για stagediving, αλλα και για να τραγουδησει μαζι σας το επικο uhu!

Πολλα συγχαρητηρια! Σας αγαπαμε!

15:35  
Anonymous Ανώνυμος said...

ovpksam fonsoy-the best band ever!
I was there,an it was exciting!

Φονσου εισται οι καλητεροι!(sorry about me greek)

15:37  
Anonymous Ανώνυμος said...

Im very unlucky! I came to Athens for the show, but i have forgoten my ticket at home! Never mind- fonsoy telled at me to came to the stadioum without a ticket!Thank you!

15:40  
Anonymous Ανώνυμος said...

我愛您 OVPKSAM FONSOY!

I LOVE OVKSAM FONSOY!

Chin sou Zen from Ynan-China

Billy or Pete, marry me!

15:44  
Blogger Slayer Flea said...

Γαμάτοι οι Maiden, έκλεψαν την παράσταση από τους headliners OVPKSAM FONSOY, οι οποίοι δυστυχώς παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων... Περιμένω το supergroup από τη Μεσσηνία να επανορθώσει στην επόμενη συναυλία, όπου θα κάνει support στους Kerrigan.

15:46  
Blogger BM said...

Ποταπέ Slayer Flea,
κατ' αρχήν είσαι ο μόνος που δε του άρεσε αυτό το υπερθέαμα στο Ελληνικό, από τους FONSOY!
Επίσης, ο OVPKSAM, δεν πρόκειται ποτέ να "ανοίξουν" στους Kerrigan! Αθέτησες τη συμφωνία κυριών που είχε γίνει για το Clash of the Titans, η οποία προέβλεπε ταυτόχρονη παρουσία των δύο supergroups πάνω στη σκηνή! Μετανόησε και ανακάλεσε προτού πέσει πάνω σου η οργή των OVPKSAM!

17:01  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home