Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2006

Η ΙΣΤΟΡΙΑ, part 1 "the early days"

Ας αρχίσουμε μια αναδρομή στο παρελθόν, στην ιστορία της μπάντας...
Τα δύο μέλη του συγκροτήματος [Billy Huge και Pete the Rat(κατ' αλφαβητική σειρα)], πρωτοέγραψαν τραγούδια το 1998, αν και γνωρίζονταν από πολύ πιο παλιά. Το όνομα της μπάντας αρχικά ήταν O.V.A.M., κατόπιν O.V.K.A.M., μετά O.V.K.S.A.M. FON.SOY., και τελικώς O.V.P.K.S.A.M. FON.SOY.. Οι πρώτες ηχογραφήσεις έγιναν στα "Psycho Studios", σε κασέτες, σχεδόν αμέσως μετά την ίδρυση του συγκροτήματος. Το υλικό αυτό, με μερικές παραλλαγές, ήταν η βάση του πρώτου τους δίσκου. Δυστυχώς, οι κασέτες αυτές καταστράφηκαν, από ένα ατυχές περιστατικό στα studios το 1999, τη στιγμή που ήταν έτοιμες να κυκλοφορήσουν στην αγορά... Παρά τη φανερή και συγκινητική συμπαράσταση των fans των OVPKSAM FONSOY, τα δύο μέλη, εμφανώς σοκαρισμένα από την καταστροφή του υλικού, τα παράτησαν. Ήταν μία τρομερά άσχημη στιγμή, γιατι παρά τη δημιουργικότητα τους, το ταλέντο τους και τη φρεσκάδα τους, δεν είχαν το κουράγιο να συνεχίσουν...

συνεχίζεται...

Φώτης "lemac" Κίρκος
manager

6 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Πολυ ενδιαφεροντα πραγματα ειναι αυτα Φωτη. Η ιστορια των ΟΒΠΚΣΑΜ στο ιντερνετ για ολους! Επιτελους θα διαλυθουν οι φημες για τα αρχικα ονοματα αλλα και για το κατεστραμμενο υλικο!

16:53  
Anonymous Ανώνυμος said...

Foveri dulia.Siharitiria se olus.Sinehiste etsi.Tromeri selida me ta panta giro apo tus fonsoy.Ti sinisto anepifilakta se olus.Pragmatikos thisavros pliroforion.Anipomono gia ta epomena post.Iste pragmatika terastii.

Heretismus se olus tus Elines ke stous fun ton fonsoy se olon ton kosmo.

Serafeim-Nea Iorki.

18:40  
Anonymous Ανώνυμος said...

Μέλη της αγαπημένης μου μπάντας,είμαι ενθουσιασμένη που επικοινωνώ μαζί σας! Ένα παιδικό μου όνειρο γίνεται πραγματικότητα!

Χαιρετίσματα απο τη ΟΒΠΚΣΑΜΦΟΝΣΟΥκρατούμενη Καρδίτσα!Όλοι οι Καρδιτσιώτες,θα θέλαμε να έρθετε και από εδώ για μία συναυλία!Είμαι σίγουρη πως θας σας μείνει αξέχαστη!

Μελπομένη,μία φανατική σας θαυμάστρια!

ΥΓ: Εκτός των άλλων,είστε και κούκλοι...

21:49  
Anonymous Ανώνυμος said...

ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΦΟΝΣΟΥ ΦΟΝΣΟΥ

23:59  
Anonymous Ανώνυμος said...

J'aime tres beaucoup OVPKSAM FONSOY

J'adore Huge et Rat

Salutant!

Christine-Paris...

xxx

00:03  
Anonymous Ανώνυμος said...

tromeres istories mathainoume...
ante foth,anypomonoume gia th synexeia...

22:07  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home